Atatürk Ortaokulu Ve İmamhatip Ortaokulu Ziyaretleri

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın;Yaşar OSMANOĞLU Ve Şube Müdürümüz Sayın;Fikret YILMAZ,Atatürk Ortaokulu Ve İmamhatip Ortaokuluna Ziyaretlerde bulunarak 29  Ekim Cumhuriyet Bayramı Öncesi Okullarda Yapılan Çalışmalar Hakkında Kurum İdarecileri Ve Öğretmenlerden bilgi aldılar.Daha sonra öğretmenler odasında toplantıya geçilerek okullarımızda başarıyı daha da arttıracak öneriler ve fikirler üzerinde konuşuldu.

Tüm okul idarecilerimize,öğrencilerimize ve  çalışanlarına teşekkür eder başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini dileriz.

25-10-2023