Atatürk Ortaokulunda Görev Değişimi

İlçemiz Atatürk Ortaokulunda  Müdür Vekilliği yapan Sayın;Kamil Kahveci, Sayın;Murat Akpınar'ın okulumuza müdür olarak atanmasıyla Atatürk Ortaokulu Müdür yardımcılığı görevine dönmüştür.Müdür olarak çalıştığı süre boyunca gerçekleştirmiş olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı Sayın;Kamil Kahveci'ye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın;Yaşar Osmanoğlu plaket sunarak başarılarının devamını dilemiştir.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kendisine hizmetlerinde nice başarı dolu yıllar diliyoruz.