Çelenk Sunma Töreni

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de törenlerle kutlandı.

Bayram kutlamaları,Hasan Cansız Kom Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesindeki Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar Osmanoğlu tarafından çelenk sunulmasıyla başladı.

Törende, kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler ile okul ve kurumlarımızdan yönetici, öğretmen ve öğrenciler de bayrak ve flamalar eşliğinde hazır bulundu.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasını takiben kutlamalara kutlama programı ile devam edildi.

24-04-2024