İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN;EMRE AKÇAY GÖREVİNE BAŞLADI

Dernekpazarı Kaymakamlığına atanan Sayın;Emre AKÇAY'a ilçe kurum müdürleri tarafından karşılama töreni yapıldı.Kurumumuz adına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın;Yaşar OSMANOĞLU,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın;Fikret YILMAZ ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın;Ahmet Vehbi KASRANOĞLU karşılama töreninde hazır bulundular.

Atatürk ilkokulu öğrencilerimiz tarafından çiçek takdim edildikten sonra ilçe Kaymakamımız Sayın;Emre Akçay kurum müdürlerimizi makamında ağırlayarak kısa bir tanışma gerçekleştirdi ve ilçemiz hakkında bilgi aldı.Kendisine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hoşgeldiniz diyor görevinde başarılar diliyoruz.

09-10-202309-10-2023