Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında Dereceye Giren Öğrencilerimiz Ödüllendirildi.

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Fedarasyonu'nun düzenlediği Zeka Oyunları turnuvasında;

Musa Ozbek, Kulami oyunu Trabzon İl 2.si,

Hilal Susuz, Küre oyunu Trabzon İl 3.sü,

Murteza Ozbek, Pentago Trabzon İl 5.si,

Fatma Odabaş, Mangala Trabzon İl 10.su,

Sıla Şenel, Reversi Trabzon İl 10.su olmuşlardır.

Öğrencilerimiz  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Osmanoğlu tarafından ödüllendirildi.

Ögrencilerimizi tebrik ediyor onların başarısında emeği olan Zeka oyunları İlçe Koordinatörü Ercüment Açıcı'ya, okulumuz Zeka Oyunları koordinatör öğretmeni Vildan Çifçi'ye,  öğrencilerimizi her daim destekleyen okul idaresine ve ögrencilerimizin değerli ailelerine teşekkür ediyoruz.

06-05-202406-05-202406-05-2024