TRABZON DERNEKPAZARI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Yönetici Gelişim Programı 2019 Kasım Ayı Faaliyetleri

YÖGEP Kasım Ayı Faaliyetlerimiz
Yönetici Gelişim Programı 2019 Kasım Ayı Faaliyetleri

Kasım ayı Yönetici Gelişim Programı kapsamında Kasım ayı içerisinde planlanan faaliyeti olan "Okul yönetiminde bilgi ve iletişim teknolojilerinin etkili ve verimli kullanımı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü internet sitelerinin (MEBDES, dinogretimi.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, dogm.meb.gov.tr) incelenmesi; eğitimin niteliğini geliştirmede Kalite Takip Sistemi uygulamasının yeri, önemi ve değerlendirilmesi" kapsamında Atatürk Ortaokulu Müdürü Ali Sait ABDİOĞLU ve Müdür Yardımcısı Kamil KAHVECİ Bakanlığımızın Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan içerikleri paylaşılarak öğretmen ve öğrencilerimizin bilgilendirilerek kullanmaları talep edilmiştir.

03-12-201903-12-201903-12-201903-12-2019

MEBDES - Etkinlikler Sistemi Giriş

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü

dinogretimiokullar.meb.gov.tr

Kalite Takip Sistemi Giriş

Okullar Caddesi Hükümet Konağı Kat2 DERNEKPAZARI - 0 (462) 681 24 86 0 (462) 681 24 85

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.